Program: L-V: 8:00-20:00 S: 8:00-18:00 D: inchis
Sunati-ne la 0742 502 780

Despre Clinică

reasons to choose us

why choose us

testimoniale

ce spun clienții despre noi

Va multumesc pentru modul in care ma tratati si rasfatati! Aparatele pe care le aveti sunt minunate si produsele pe care le aveti sunt genial. Ma simt bine alaturi de voi si inca o data va multumesc!

Nicole Popescu

Nicole Popescu

EroSlim Clinique este locul unde vrei sa ajungi daca ai trecut prin cel putin o nastere,asa cum este cazul meu.Recunosc ca am apelat la procedurile de remodelare corporala destul de neicrezatoare. Nu credeam in proceduri minune care te ajuta sa-ti recapeti formele fara pic de munca. Ei bine,imi pare bine ca m-am inselat.Pentru abdomenul meu,criolipoliza,vacuum-ul si cavitatia chiar au facut minuni.Practic,intr-o singura luna,am redus centimetri pe care,cel mai probabil,i-as fi taiat la sala de sport in cel putin 6 luni. Pentru mine EGSC inseamna rezultate vizibile obtinute intr-un timp record.

Catalina Porumbel

Catalina Porumbel

De-a lungul anilor am fost in multe locuri si am incercat tot felul de aparate care promiteau minuni dar nici unul nu m-a convins sa ii devin fidela.De curand am fost sa beau o cafea cu Geanina la Ergo Slim si pur si simplu am devenit dependenta de locul ala. Am incercat cateva procedure care au rezultate aproape instant.Cu toate ca am o agenda foarte plina ,de doua ori pe saptamana trec pe la Ergo Slim pentru rasfat. Salonul este foarte luminous, aparatele sunt de ultima generatie si cum spuneam rezultatele se vad instant iar fetele fac un ceai delicious!

Ana-Maria Gheorghe

Ana-Maria Gheorghe

Oxigenul este cel mai important element din viata noastra, este vital pentru toate formele de viata, fiind responsabil pentru furnizarea celulelor noastre. Cand am incercat OXYjet Leo pentru prima oara a fost ca si cand tenul meu si-a procurat cea mai mare cantitate de oxigen intr-o fractiune de secunda. Ridurile, pielea atrofica, acneeaa, cicatricile sau pigmentarea neuniforma au fost reduse fara durere inca de la prima sedinta. Ingredintele de lux OXYjet LEO ofera o varietate larga de module high-tech cu oxigen pentru tratamentul perfect al fetei si al decolteului, fara ace, bland, efficient si sigur! OXYjet LEO este elixirul vietii mele!

Geanina Ilies

Geanina Ilies

SERVICIILE NOASTRE

ARIILE NOASTRE DE EXPERTIZĂ