UNIC DISTRIBUITOR - SONNENLINE

null

SONNENLINE – Încă din 1990, compania Sonnenline s-a situat pe primele locuri în vânzarea de aparatură de bronzare, aparatură remodelare şi mobilier beauty, wellness şi spa, dar şi de cosmetice profesionale de bronzat, faciale, corporale şi pentru coafor.

SonnenLine reprezinta cele mai renumite firme occidentale din domeniu, o sarcina de responsabilitate pentru clientii si colaboratorii, pe care numai o echipa de profesionisti o poate duce la capat.
În ultimii ani, compania a cunoscut o creştere substanţială, dezvoltându-se atât din punct de vedere logistic cât şi financiar, diversificându-şi oferta de produse şi canalele de distribuţie. Reprezentând cele mai renumite brand-uri din Germania, Italia, SUA, Spania, Olanda, gama de produse pe care o ofera clienţilor este foarte vastă, fiind recunoscută pentru performanţa şi calitatea sa.
Colaborând cu zeci de saloane din toate judeţele ţării, le stăm la dispoziţie clienţilor cu experienţa şi produsele noastre, ajutându-i să-şi dezvolte serviciile pentru un bussiness profitabil. De aceea, ne considerăm clienţii drept parteneri, scopul nostru fiind de a creşte împreună şi de a avea relaţii de colaborare de lungă durată, bazate întotdeauna pe încredere reciproca şi profesionalism.” ( DORINA POPOVICI – SonnenLine)

Contact:
http://www.beautylinepro.ro
http://www.sonnenline.ro
0743038433